FY006.jpg
Database Artikels Afdrukken
Geschreven door Poseidon   

Beste bezoeker van onze site,

Onze artikels zijn geschreven door liefhebbers en voor liefhebbers.
De inhoud van de artikelen weerspiegelen de mening en de kennis van de auteur en daarom niet noodzakelijk van onze vereniging Aquariumvrienden Poseidon Gent.
Onze vereniging is in geen geval verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten.
We zijn echter van mening dat wij alle teksten ter goeder trouw hebben: behandeld, nagekeken en hebben gecorrigeerd qua naamgeving en indien nodig een opmerking hebben voorzien, voorafgegaan door 'nvdr' zijnde 'Noot Van De Redactie'

De inhoud van de artikelen werd nagekeken op schrijf- en taalfouten: indien u toch flagrante, of minder flagrante fouten zou ontdekken in teksten; kan u dat steeds melden aan onze webmaster; die de fout kan corrigeren.
Evenzo werden alle Latijnse namen van de vissen volgens de correcte manier geschreven en volgens hun juiste naam opgetekend.
Echter daar ichtyologen het niet altijd even vlot eens zijn met elkaar; kan het gebeuren dat u niet meer de meest actuele correcte naam ziet in de tekst op het moment van lezen. Alle namen werden gecontroleerd volgens de database van
FishBase op het ogenblik van publicatie op onze website.
Wanneer u merkt dat hier toch fouten in staan; volstaat een korte mededeling aan onze webmaster
.

Teksten werden verzameld door de jaren heen en zijn voorzien van de naam van de auteur (of 'onbekend'). Rechts bovenaan het artikel kan men ook de bron terugvinden van waar wij dit artikel hebben over genomen.

Indien u de auteur bent van een van onze teksten of foto's/afbeeldingen; waarbij u vindt dat deze onrechtmatig op onze site staat vermeld; verwijderen wij zonder verwijl dit artikel indien gewenst. Weet echter dat uw artikel/foto/afbeelding gewaardeerd wordt door onze redactie en webmaster. Deze teksten/foto's/afbeeldingen worden enkel gebruikt voor en door de aquarium/terrairium/vijverliefhebber en hebben geenszins de bedoeling om enig winstbejag uit te lokken.

Als geregistreerde bezoeker heeft u toegang tot alle artikelen.
Als niet-geregistreerde bezoeker kan u wel alle titels en auteurs bekijken maar slechts de helft van de artikelen zijn dan te raadplegen.
Onderaan kan u eenvoudig en heel snel registreren als gebruiker van onze site.
Dit is volledig kosteloos. Uw registratie, log-in met Paswoord noch uw emailadres worden aan derden medegedeeld, geraadpleegd of verkocht.
Op eenvoudig verzoek kunnen wij uw gegevens dan ook verwijderen; indien u dat wenst.

Verder hopen wij dat u veel plezier mag beleven aan deze site en zijn artikel database.
Veel succes met onze boeiende hobby;

Met vriendelijke groet,


Webmaster Aquariumvrienden Poseidon Gent

 
RocketTheme Joomla Templates